Webshop Fotografie


Verkoopt u uw product(en) via een webshop? Dan zijn professionele foto's met een neutrale achtergrond het meest voorkomend. Wij kunnen onze mobiele fotostudio opbouwen op uw eigen locatie, zodat u niet met de producten hoeft te reizen! Tijdens de shoot leggen wij het product van alle aanzichten vast en nemen ook gedetailleerde close-up foto's.

OP LOCATIE

We kunnen onze mobiele studio op elke locatie naar keuze opbouwen, daardoor hoeft u zelf niet met de producten te reizen. Het enige wat u zelf regelt zijn de producten, de locatie en eventuele modellen.

NEUTRAAL

De meest voorkomende foto's in een webshop, zijn met een neutrale achtergrond (wit). Op deze manier wordt uw product goed uitgelicht en gaat de focus meteen naar het onderwerp.

DETAILS

U werkt uw product(en) natuurlijk tot in de kleinste details uit en dit wilt u graag aan de klant laten zien. Wij nemen foto's van het product vanuit meerdere perspectieven en nemen close-up foto's van de details.

Resultaat

Na de shoot gaan wij aan de slag met het editen/retoucheren van de foto's en slaan deze op in een fijne resolutie die de scherpte behoud bij het publiceren.
Wij zorgen voor een kant en klaar eindproduct.

BARANKA NATION webshop foto's

⬅ Gebruik deze slider om door de resultaten van de shoot te bladeren ➡

Goodfella webshop foto's

⬅ Gebruik deze slider om door de resultaten van de shoot te bladeren ➡

benieuwd naar de tarieven?

heeft u vragen? stel ze snel via whatsapp

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp