Bruiloften

Jullie trouwdag is de mooiste dag van je leven en die wil je natuurlijk vastgelegd hebben! Terwijl jullie van elke minuut genieten, ga ik onopvallend op zoek naar jullie mooiste momenten. Het resultaat? Ongedwongen, spontane trouwfoto's!

De editing van uw foto's

Alle foto's worden professioneel in drievoud bewerkt in de volgende stijlen : ‘full colour’, ‘bohemian’ & ‘zwart-wit’ en u hoeft geen keuze te maken ; u ontvangt alle foto’s in deze drie stijlen! U kunt er dus op rekenen dat er altijd een stijl tussen zit die u aanspreekt!

Full color

Boho

Zwart wit

Kennismaking

Ik vind het erg belangrijk dat het klikt tussen het bruidspaar en mij. Daarom stel ik altijd een kennismaking voor, zodat we niet alleen uw wensen kunnen bespreken, maar ook elkaar kunnen leren kennen!

Ik ga ook graag met jullie in overleg om een mooi moment in de planning te vinden voor een bijzondere fotoshoot.

Levering

Op jullie trouwdag zoek ik een moment om enkele foto’s in orde te maken, zodat jullie het heugelijke nieuws via social media kunnen delen, of om de avondgasten een impressie te geven van de middag!

De complete reeks trouwfoto’s ontvangen jullie binnen 14 werkdagen op een USB-stick.

Emad & Lisa

26-05-2024

Frank & Robin-Jess

24-05-2024

Bob & Sanne

03-05-2024

Davy & Esther

Impressie van bruiloftfoto's

Hoe ziet uw dag eruit?

Als fotograaf op jullie bruiloft, probeer ik alle bijzondere, emotionele, grappige en liefdevolle momenten vast te leggen, terwijl jullie optimaal genieten van deze dag. Van het aankleedmoment tot de ceremonie, van de fotoshoot tot de receptie en van het diner tot het avondfeest. Elk moment telt op deze geweldige dag. Zo kunnen jullie na de bruiloft nog eens genieten van momenten die je zelf misschien niet eens hebt gezien!


Tarieven

Weten waar u aan toe bent, is natuurlijk van groot belang op jullie dag! Daarom hanteer ik vaste bedragen, zonder de kleine lettertjes!. Vanaf 20km wordt er wel een vergoeding van €0,21 per km gerekend. 

• Een halve dag €595,-
(ochtend + middag of avond)

• Een hele dag €995,-
(ochtend, middag & avond)

(Alle foto's worden op USB geleverd inclusief bewerking in de volgende stijlen: kleur, bohemian, zwart wit)


Heeft u ideeën of vragen?

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp