Potretfotografie

Een portretfoto voor uw LinkedIn-pagina & CV óf juist een warme foto van uw gezin aan de muur? Voor zowel studiofoto’s, als foto’s op een locatie naar keuze bent u bij mij aan het juiste adres.

Laat me weten wat uw wensen zijn en ik vertel u graag meer over de vele mogelijkheden! 

Op locatie

Een portret op locatie betekent niet persé dat u aan het bos of een bloemenveld moet denken. Een fabriekshal of sportschool kunnen ook een mooie setting zijn om een portret te nemen! 

Studioportretten 

Door middel van een mobiele flits inrichting kan ik mijn studio opbouwen bij u thuis in de woonkamer! Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of wanneer u geen vervoer heeft!

Nieuw

2 in 1 portret

Een combi tussen ouder en kind of tussen broer en zus? Alles is mogelijk! U kunt een 2 in 1 portret ook afnemen in combinatie met een afdruk op bijvoorbeeld aluminium. (Cadeautip!)

Boek nu al een shoot incl. afdruk vanaf €170,-

Levertijden

Ik streef ernaar de foto’s binnen 14 werkdagen digitaal aan te leveren. Heeft u interesse in een afdruk van een foto, dan wordt de levertijden daarvan met u besproken.

Afdrukken

Met een studioportret kunt u de mooiste foto's maken van uzelf, uw kind of uw gezin om thuis aan de muur te hangen. Ik kan deze afdrukken voor u realiseren op o.a. aluminium, canvas en plexiglas. Vraag naar de mogelijkheden!

Tarieven

€125,-*. Dit bedrag is inclusief een fotoshoot van +/- 1 uur en basisbewerking van de foto’s.
(*exclusief reiskosten)

Een 2 in 1 portret kan als pakketdeal incl. afdruk afgenomen worden: 

  • €170 Incl 70 x 50cm op aluminium
  • €200 incl 80 x 60cm op aluminium
  • €220 incl 90 x 60cm op aluminium

Heeft u ideeën of vragen?

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp